Creatief Consult

Soms is zitten en praten te beklemmend, te direct, niet genoeg of niet ‘je ding’.

Wat de reden ook is, het kan hier gelukkig ook anders. Dezelfde psycholoog, dezelfde kwaliteit, andere manier van therapie:

De schitterende landelijke plek, de rust, onze schaapjes en de wol die we ervan hebben lenen zich om een niet alledaagse manier van psychotherapie aan te kunnen bieden.

Tijdens een privé- wolvilt consult werkt u enerzijds met uw handen aan bv een viltvachtje met een persoonlijk detail aan de achterkant, een wolschilderijtje, wanddecoratie of een ander werkstuk en anderzijds krijgt u ruim de tijd uw verhaal te vertellen en samen te kijken hoe nu het best verder gegaan kan worden. 

Door de combinatie denken en doen worden er meer hersengebieden gebruikt met vaak verrassende resultaten. 

Deze workshops duren  ca 3 uur. Grotere werkstukken kunnen ook in overleg  over meerdere sessies verdeeld worden. 

De kosten voor een individueel creatief consult zijn 90 euro per uur en zijn incl (de meeste*) materialen, koffie/ thee.  Meerdere personen (echtparen, families, partners enz betalen  62,50 euro per persoon per uur incl (de meeste*) materialen. Geheel of gedeeltelijke vergoeding vindt vaak plaats vanuit de aanvullende verzekering.  

* Uiteraard vindt afstemming over de gewenste materialen en evt extra kosten voor bv zijde of andere luxe materialen voor gebruik ervan, plaats.