Contact

Formulier

Of bel naar 06-19618628

Reviews

An
An
Read More
Marie-Cecile heeft mij met veel begrip, respect en deskundigheid geholpen. Ze is hierin eerlijk, denkt goed mee met wat ik nodig had en luistert goed naar wat ik wel en niet wilde. Daarnaast is ze betrokken, empatisch en voelt goed aan als zaken nog niet open besproken kunnen worden, maar nam ook de tijd en ruimte wanneer ik hier wel klaar voor was.
Cisca
Cisca
Read More
Marie-Cecile is een fijn mens die deskundig en betrokken is. Die echt naar je luistert en niet oordeelt. Ze neemt de tijd voor je en levert altijd maatwerk. Ben zo blij dat ik haar tegen gekomen ben.
Annette C
Annette C@username
Read More
Ik heb Marie- Cecile gevraagd of ze met mij wou onderzoeken hoe het kwam, dat ik relaties kreeg met mannen die een verslaving hadden. We hebben het samen onderzocht en gevonden, waar het vandaan kwam. Met EMDR zijn de pijn- plekken, minder heftig geworden en vervaagt. Marie- Cecile luistert oordeelloos en denkt mee. Fijn vond ik hoe ze uitlegde hoe het reptielenbrein bij de mens werkt en hoe patronen er in sluipen. Nu voel ik mij evenwichtiger en beheersen gedachten niet meer mijn dagelijkse beslommeringen en weet ik waar patronen vandaan komen. Marie-Cecile heel er bedankt.
Petra
Petra@username
Read More
Ik ben bij Marie- Cecile geweest voor EMDR. Had angsten waardoor ik bepaalde geneeskundige handelingen niet aan durfde. Heb deze 7 jaar uitgesteld, tot het echt niet langer meer kon. De EMDR heeft me goed geholpen want ik heb inmiddels de grote stap tot behandeling kunnen nemen. En gek genoeg: ik had geen angst! Het is heel raar, maar werkt perfect, EMDR!
Previous
Next